Ochrana osobných údajovThermal Park Vrbov

Vážení zákazníci,

ochrana osobných údajov našich klientov je pre nás dôležitá, a z tohto dôvodu Vás chceme informovať akým spôsobom obchodná spoločnosť SALMOTHERM - Invest, s.r.o., so sídlom: 059 72 Vrbov 299, IČO: 36 660 639 postupuje pri spracúvaní osobných údajov.

Pri spracúvaní osobných údajov sa riadime primárne Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „nariadenie GDPR“), príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ako aj ďalšími právnymi predpismi. Nariadenie GDPR bližšie upravuje práva dotknutých osôb pri spracúvaní osobných údajov.

V našej obchodnej spoločnosti pôsobí zodpovedná osoba (tzv. data protection officer), ktorá je Vašim kontaktným bodom pre zodpovedanie akýchkoľvek otázok týkajúcich sa ochrany osobných údajov alebo prijatia a vybavenia žiadostí dotknutých osôb. Kontaktné údaje zodpovednej osoby sú nasledovné: zodpovedna.osoba@termalnekupalisko.com.

Geotermálna voda so silou prírody z hĺbky 1742 a 2502 m...
Novinky z nášho Instagramu @thermalparkvrbov

Zasielanie noviniek

Zaregistrujte sa a naše novinky Vám už neuniknú

Dobrovoľnou registráciou Vášho e-mailu nám udeľujete súhlas s jeho spracovaním pre účely zasielania noviniek a ponúk Thermal parku Vrbov. Odhlásiť sa môžete kedykoľvek v päte našej stránky.
Odoslať
Prehliadaním našej stránky súhlasíte s využívaním súborov cookies.
Viac informácií o cookies.
SÚHLASÍM